Identitate

GESIB IMPEX SRL este o companie infiintata in anul 1993, cu capital integral romanesc; Identitatea GESIB se regăseşte la începutul anului 1997, când obiectul principal de activitate a devenit comerţul şi distribuţia de produse de birotica, papetarie si consumabile pentru birou. Din dorinta de a acoperi o gamă cât mai largă de produse, compania noastră şi-a diversificat constant oferta, în momentul actual fiind un furnizor capabil pentru a utila un birou modern, luând în calcul preferinţele şi bugetul clienţilor.
Ca o incununare a activitatii manageriale a intregii echipe GESIB, incepand cu anul 2007 societatea noastra este certificata ISO 9001 : 2008

Atitudine

Atitudinea GESIB se reflectă prin calitate şi diversitate, prin preţuri competitive, deschidere faţă de propunerile clienţilor precum şi prin politica echipei noastre de a menţine o strânsă legătură cu clienţii săi. Dedicaţia, profesionalismul, dinamismul, ambiţia de a satisface orice exigenţă/provocare sunt principalele noastre atuuri, calităţi reale descrise de către colaboratorii nostri. Compania GESIB este adepta unei colaborări pe termen lung şi al ideii că dezvoltarea noastră se solidifică împreună cu dumneavoastră. Soluţiile pe care le oferim clienţilor noştri sunt dintre cele mai variate, venind în întâmpinarea dvs. cu sfaturi şi idei practice. Preţurile negociabile, termenele de plată, livrare gratuită în maxim 48h, stocurile mari, posibilitatea de a livra şi cantitati mici, atunci când necesarul clientului trebuie satisfacut rapid, toate acestea contribuie la o colaborare deosebita cu partenerii noştri. Oferind nu doar cele mai noi produse, ci şi exact acele soluţii de care are nevoie fiecare client în parte, ne-am lăsat conduşi de pasiunea noastră recunoscută pentru calitate.

Viziune

Întreaga activitate a GESIB se desfăşoară în jurul unui singur nucleu: satisfacţia clientului. Dorinţa noastră este să fim prezenţi în fiecare companie. Ne place să credem că am contribuit şi noi la succesul business-ului dumneavoastră! Mulţumim clienţilor actuali pentru încrederea şi consecvenţa investită în GESIB !