Livrarea produselor se va face oriunde in tara. GESIB isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea va fi:

  1. GRATUITA pe raza orasului SIBIU, pentru comenzi care depasesc valoarea de 150 lei ( TVA inclus ). Cheltuielile de transport sunt suportate de GESIB.
    Costurile de transport revin cumparatorului la comenzi sub valoarea de 150 lei ( TVA inclus ); taxa este de 10 lei + TVA.
  2. GRATUITA in tara, pentru comenzi care depasesc valoarea de 400 lei ( TVA inclus ). Cheltuielile de transport sunt suportate de GESIB.
    Costurile de transport revin cumparatorului la comenzi sub valoarea de 400 lei ( TVA inclus ); taxa este de 25 lei  ( TVA inclus ) in limita a 5 Kg / colet.

In cazul comenzilor voluminoase sau foarte grele ( gen hartie copiator), costul transportului se stabileste in functie de distanta si volum / greutate; detaliile se stabilesc telefonic cu clientul.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate se incadreaza intre 2 si 4 zile ( pentru produsele aflate in stoc ) si 2 saptamani , din momentul inregistrarii comenzi.

GESIB foloseste serviciile diverselor firme de curierat ( NEMO EXPRES,TRANSILVANIA POST, ….. ) selectate astfel inat sa fie cat mai eficient 9 timp de livrare optim si cost minim )


Plata se efectueaza in ramburs. Livrarile se efectueaza prin firma de curierat rapid ( NEMO EXPRES, TRANSILVANIA POST ) in maxim 2 zile de la expediere, cu livrare la domiciliu sau sediu.

Costul transportului poate creste la greutati mai mari de 5 Kg/colete si / sau la livrari in localitati periferice ( unde se platesc kilometrii exteriori ); in orice caz, doar cu acordul d-voastra anticipat.