Termeni si conditiiSite-ul www.gesib.ro, numit in continuare GESIB.RO, este proprietatea SC GESIB IMPEX SRL. inregistrata in Sibiu, Str. Strandului, bloc 10 – parter comercial, cod postal 550068, J32/1164/1993, CUI RO4238227, numita in continuare GESIB IMPEX SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC GESIB IMPEX SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

GESIB.RO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul GESIB.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC GESIB IMPEX SRL, decat cu acordul prealabil scris al acesteia.

 1. Dreptul de autor al GESIB IMPEX SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului GESIB.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea GESIB IMPEX SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

 1. Produsele si serviciile oferite de GESIB IMPEX SRL pe site-ul GESIB.RO. Politica de preturi

GESIB IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul GESIB.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv GESIB IMPEX SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau nu se mai regaseste momentan in stoc.

Preturile sunt actualizate in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari GESIB.RO in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor depuse, se poate intampla ca un numar mic de produse sa aiba pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari GESIB.RO.

 

Continutul GESIB.RO (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii importatorilor si /sau producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, GESIB IMPEX SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul GESIB.RO agreati de acestia. GESIB IMPEX SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

 1. Plata produselor

Produsele comandate trebuiesc achitate integral in avans, prin ordin de plata sau la livrarea produselor.  Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, caz in care dovada platii trebuie trimisa catre GESIB IMPEX SRL la adresa de e-mail comenzi@gesib.ro sau prin fax, la numarul 0269234559. Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea primirii banilor in contul GESIB IMPEX SRL.

 1. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. GESIB IMPEX SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in SIBIU pentru comenzile de minim 150 RON cu TVA și o greutate maximă a coletelor de 10 kg. Pentru comenzile mai mici de 150 RON cu TVA și o greutate mai mică de 10 kg a coletelor se aplica o taxa de livrare de 20 RON (cu TVA).  Pentru comenzile in valoare de sub 400 RON cu TVA si care au ca destinatie oricare alta localitate din Romania, livrarea se va face prin curier rapid sau Posta Romana, costul livrarii fiind de 25 RON (fara TVA) – in conditiile specificate in sectiunea Transport si Retururi.

Pentru comenzile in valoare de peste 400 RON cu TVA livrarea se va efectua gratuit prin curier rapid – in conditiile specificate in sectiunea Transport si Retururi.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 10 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

GESIB IMPEX SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de GESIB IMPEX SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii din Romania.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de GESIB IMPEX SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de GESIB IMPEX SRL de la acest client.

 1. Promotii

GESIB IMPEX SRL stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu si prin paginile oficiale ale GESIB IMPEX SRL de pe retelele de socializare (afisate pe site). De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

 1. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea inlocuirii unui produs aflat in perioada de garantie este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente si cu documentele primite (factura fiscala original sau copie si certificatul de garantie,  daca a fost emis acest document ). In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului / expeditorului fara a i se solutiona garantia.

GESIB IMPEX SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de GESIB IMPEX SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de GESIB IMPEX SRL de la acest client.

In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului.

Raspunderea GESIB IMPEX SRL pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, data mentionata in factura fiscala care insoteste produsele.

Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: “Consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale”.

 1. Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Nu se accepta pentru retur produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri.

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul GESIB.RO este gazduit de serverele unei terte firme. GESIB IMPEX SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.  GESIB IMPEX SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului GESIB.RO. GESIB IMPEX SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul GESIB.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 1. Politica de confidentialitate

GESIB IMPEX SRL este operator de date personale și își asumă responsabilitatea pentru respectarea prevederilor Regulamentului UE 679/ 2016 (GDPR). Informații complete despre felul în care vă administrăm datele personale pot fi citite la pagina ce conține Politica de Confidențialitate

GESIB IMPEX SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre GESIB IMPEX SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre GESIB IMPEX SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@gesib.ro, sau prin posta la adresa: SC GESIB IMPEX SRL, Str. Strandului, bl.10 – parter commercial, Sibiu.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Netopia Payments, prin serviciul sau comercial . In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

GESIB IMPEX SRL si NETOPIA PAYMENTS garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele GESIB IMPEX SRL

GESIB IMPEX SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul GESIB.RO sunt transmise pe cale electronica, GESIB IMPEX SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor,  GESIB IMPEX SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abiliVtate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre GESIB IMPEX SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului GESIB IMPEX SRL, conform legilor in vigoare. GESIB IMPEX SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

GESIB IMPEX SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere GESIB IMPEX SRL  sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 • dreptul de a cere GESIB IMPEX SRL  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere GESIB IMPEX SRL  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
 • dreptul de a cere GESIB IMPEX SRL  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@gesib.ro sau prin posta, la adresa: SC GESIB IMPEX SRL , Str. Strandului, bl.10 – parter commercial, Sibiu.

GESIB IMPEX SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. GESIB IMPEX SRL  nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de GESIB.RO in scopul precizat in prezentul document.

 1. Coduri de conduita

GESIB.RO respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

 

 1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe GESIB.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Florin Bucurenci, putand fi contactata la adresa office@gesib.ro, sau telefonic la numarul 0743 137 740.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului GESIB.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de GESIB IMPEX SRL  fata de orice client este valoarea sumei incasate de GESIB IMPEX SRL  de la acest client.

 

Transport si retururi

Livrare in SIBIU

 • Pentru comenzi mai mici de 150 RON (inclusiv TVA), livrarea se va face direct de soferul societatii GESIB IMPEX SRL  sau prin curier rapid – taxa livrare: 20 RON* (inclusiv TVA)
 • Livrare GRATUITA* pentru comenzile de peste 150 RON (pentru o greutate maximă a coletului de 10Kg), in max. 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Livrare in tara contra cost

 • Metoda: livrare prin curier – Cost livrare: 25 RON* (fara TVA) – pentru o greutate maximă a coletului de 10kg și fără kilometri suplimentari.

Livrare gratuita in tara:

 • Metoda: livrare prin curier – Cost livrare: gratuita* – Conditii: comenzi de peste 400 RON) – pentru o greutate maximă a coletului de 10kg și fără kilometri suplimentari. In cazul in care coletul depaseste greutatea de 10kg, se comunica clientului costul de transport si marfa va trimisa numai dupa primirea acordului acestuia.

 

Comenzile plasate pe site sunt, in general, livrate intr-un termen de 2-3 zile de la data plasarii si confirmarii comenzii. Comenzile plasate Vineri dupa ora 12:00 vor fi procesate Luni incepand cu ora 09:00.

* Tarifele sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 10 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului. Livrarea produselor se realizeaza numai pe teritoriul Romaniei.