Termeni de confidentialitate si securitate a datelor

 1. Informatii generale
  Prezenta politica de confidentialitate are rolul de a informa utilizatorii sai cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata, cum este utilizata aceasta informatie, cum este aceasta protejata, cine are acces la aceasta si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.
 2. S.C. Gesib Impex SRL respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
 3. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Gesib Impex SRL, cu sediul in Sibiu, str. Strandului, bl.10 – parter comercial, adresa de e-mail: office@gesib.ro
 4. Colectarea datelor consta in scopul facturarii si trimiterii produselor cumparate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, personalizarea serviciilor si ofertelor oferite catre utilizatori, informarea utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de firma S.C. Gesib Impex SRL.
 5. Ce informatii sunt colectate?
  S.C. Gesib Impex SRL colecteaza informatii de la utilizatorii sai in doua modalitati:
  5.1. Direct de la utilizator, furnizata in momentul in care se inregistreaza pe site. Datele solicitate pot fi: numele/prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon. Pentru finalizarea unei comenzi, este necesara si furnizarea datelor pentru facturare si livrare: CNP, adresa in cazul persoanelor fizice, si a datelor de identificare fiscala in cazul persoanelor juridice.
  5.2. Din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-urile sale. Aceste date pot fi: adresa IP, ora vizitei, locul de unde s-a intrat in site, sistemul de operare folosit de utilizator. S.C. Gesib Impex SRL inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata.
 6. Cand sunt folosite informatiile?
  In functie de modalitatea in care sunt colectate informatiile, S.C. Gesib Impex SRL utilizeaza informatiile in urmatoarele scopuri:
  6.1. Daca datele au fost colectate in mod direct, informatiile sunt folosite pentru personalizarea serviciilor sau ofertelor oferite utilizatorului, pentru facturare si livrare. Deasemenea, in masura in care utilizatorul a optat pentru primirea buletinului informativ de tip newsletter, S.C. Gesib Impex SRL va utiliza datele primate pentru informarea utilizatorului cu privire la ofertele S.C. Gesib Impex SRL
  6.2. Daca datele au fost colectate din raportul de trafic al serverului, informatiile sunt folosite in vederea analizei traficului site-ului si determinarea sectiunilor care sunt de interes general pentru utilizatori/vizitatori.
 7. Protejarea informatiilor colectate
  7.1. Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de utilizatori sunt foarte importante. S.C. Gesib Impex SRL nu dezvaluie informatia colectata unor terti fara consimtamantul expres si prealabil al utilizatorului.
  7.2. Accesul oricarui utilizator la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. S.C. Gesib Impex SRL recomanda ca aceasta sa nu fie dezvaluita unei terte persoane, la fel cum S.C. Gesib Impex SRL nu o va solicita niciodata prin mesaje de tip text, sau telefon.
 8. Accesul la informatiile colectate de la utilizatori
  8.1. S.C. Gesib Impex SRL nu va oferi acces la nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
  8.2. In acelasi timp insa, S.C. Gesib Impex SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritatea competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor S.C. Gesib Impex SRL.
 9. Corectarea erorilor din informatiile colectate
  Prin crearea unui cont pe unul din site-urile S.C. Gesib Impex SRL, utilizatorul primeste un e-mail de confirmare prin care se pot oferi detaliile noului cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail furnizata, iar prin accesarea contului se pot efectua modificari in acesta.
 10. Mesaje comerciale nesolicitate
  10.1. S.C. Gesib Impex SRL nu va trimite mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului.
  10.2. Prin crearea unui cont pe unul din site-urile S.C. Gesib Impex SRL, utilizatorul isi exprima acordul primirii unor mailuri de informare (newsletter).
  10.3. Deasemenea, utilizatorul poate oricand sa renunte la primirea acestor e-mailuri, printr-un reply la e-mailul respectiv cu titlul “Dezabonare”.